Lees wat onze klanten over ons zeggen

Contacteer ons en ontdek zelf de voordelen!

Onze klanten aan het woord:

Evi Vandersmissen
Ik ben heel erg tevreden van VETCloud, het ziet er niet alleen mooi en overzichtelijk uit en vooral ook rustig ( als je er alle dagen mee werkt, vind ik dat belangrijk) Het programma kan ook alles wat het moet kunnen, het is niet moeilijk, wijst zichzelf uit. Leveringen zijn makkelijk in de stock te brengen, ook labo’s of RXfoto’s laden is met ene paar muisklikken geregeld en bovendien kan je het makkelijk bekijken in het consult zelf (heel ordelijk ook). Je kan makkelijk prijzen aanpassen en ook het stockbeheer is overzichtelijk en met veel mogelijkheden. Er gebeuren ook geregeld updates, waarvan je dan op de hoogte wordt gebracht en deze worden kort uitgelegd. Ik kan tot nu toe dus geen slechte dingen vertellen en kan dit programma iedereen aanraden.
Evi Vandersmissen | 2013
Patsy Deheyder
Aangezien we al langere tijd met een ouder programma werkten, hadden we in begin wel wat schrik voor deze overschakeling. Dit was achteraf gezien zeker niet nodig. Het is zeer leuk werken met VETCloud.. Je bent snel weg met de werking ervan. Alles wijst zichzelf een beetje uit. Een zeer goede service, je wordt snel geholpen bij problemen. Wij hebben zeker nog geen spijt van het gebruik van VETCloud.
Enkele voordelen op een rijtje: gebruiksvriendelijk, zeer handige agenda,notitieboekje: gemakkelijk om snel iets op te zoeken,overzichtelijk,gemakkelijk documentatie (labouitslag, RX foto,…) op te slagen bij patientfiches.
Patsy Deheyder | 2013
Valérie Monstrey
VETCloud is eenvoudig om mee te werken en aangenaam voor het oog. Het grootste voordeel vind ik de toepassing waarbij men RX foto's, laboresultaten en dergelijke direct kan linken aan een consultatiefiche. Tevens is het handig dat ik via elke PC in het programma kan inloggen en dus snel fiches kan raadplegen indien ik thuis word opgebeld door een klant.
Valérie Monstrey | 2015
www.dierenartsmonstrey.be
Ellen Verhaert
VETCloud is een programma waar je met plezier alle patientgegevens/consultaties ingeeft. Het is in tegenstelling met ons vorige programma geen opgave meer. VETCloud werkt snel, eenvoudig en stimuleert om alles dagelijks bij te houden.
Ellen Verhaert | 2012
www.dierenartsattenhoven.be
Inge Tomme
Beste collega's, 'VETCloud' is heel gebruiksvriendelijk computerprogramma voor dierenartsen. Bovendien is er een heel vlotte service voorzien bij eventuele vragen. Ik werk sinds 1 januari 2011 met dit programma en ben alvast heel tevreden!
Inge Tomme | 2011

Dierenartspraktijken